Вівторок, 19.03.2024
ОМ РАЕС
Меню сайта
Наше опитування
Ви закохані?
Всього відповідей: 67
Головна » 2013 » Червень » 11
Переглядів: 905 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Організація молоді первинної-профспілкової організації Рівненської атомної електростанції провела традиційну акцію «Подаруй дитині усмішку» з нагоди Дня захисту дітей. Акція пройшла 1 червня на майдані Незалежності у Кузнецовську.

Акція «Подаруй дитині усмішку» для дітей сиріт і напівсиріт проводиться уже кілька років за підтримки профспілкового комітету РАЕС. Цьогоріч активісти Організації молоді підготували солодкі подарунки для понад 30 дітей-напівсиріт працівників атомної електростанції віком до 12 років.

«Ми хочемо, щоб діти зростали у любові. Відчували увагу і турботу про себе. Подарувати дитині усмішку у святковий день – це найменше, що ми можемо зробити», - сказала заступник голови Організації молоді ППО ВП РАЕС Іванна Ковб.

Також у рамках святкування Дня захисту дітей відбулися конкурс «Маленька міс», змагання з бігу на роликових ковзанах, конкурс малюнка на асфальті. Переможці та призери цих конкурсів також о ... Читати далі »

Переглядів: 573 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Саме цим етапом можна вважати факт створення у квітні цього року Кузнецовської міської федерації спортивного більярду. Ідея створення федерації визрівала давно. Протягом останніх трьох років було проведено 6 турнірів небайдужими до розвитку спорту в місті людьми. Саме ці люди ініціювали створення Федерації.

Основним своїм завданням Федерація вважає популяризацію та сприяння розвитку більярдного спорту у Кузнецовську. Саме з цією метою КМФСБ оголосила про проведення під своєю егідою у 2013 році Чемпіонату міста з більярду. Протягом року Федерація планує провести три рейтингові турніри, за підсумками яких у грудні перша вісімка рейтингу визначить абсолютного чемпіона міста.

Фінальний поєдинок першого рейтингового турніру Чемпіонату міста з більярду відбувся у неділю, 26 травня. Загалом же турнір, який стартував ще 18 травня у більярдному клубі «Піраміда», зібрав 21 шанувальника цієї витонченої гри. Прикметно, що регламент турніру не передбач ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Програма святкування Дня захисту дітей

10:00 Дівчинка перлинка. Палац культури ім.Лесі Українки
12:00 Урочисте відкриття. Майдан Незалезності
12:30 Парад близнюків. Майдан Незалезності
14:00 Змагання на роликових ковзанах. Майдан Незалезності
15:00 Розважальна програма "Пригоди Веселика". Майдан Незалезності
16:30 Святовий концерт дитячих колективів. Майдан Незалезності
19:30 Святкова дискотека, караоке. Майдан Незалезності
Переглядів: 769 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

01.05.13 в м.Южноукраїнськ проходив VIII конкурс КВН Організації молоді Атомпрофспілки України. Рівненську АЕС на конкурсі представляла команда КВН Організції молоді ППО ВП РАЕС "Перли з полісся".




Окрім нашої команди в конкурсі взяли участь 9-ть команд:
"Містер і місіс Шмідт" м.Жовті Води, "Енергодарские борзые" м.Енергодар, "Очкарики" м.Нетішин, "Клиника" м.Нетішин, "Утомленные зоной" м.Славутич, "Ремонту не подлежит" м.Южноукраїнськ, "Амстердам" м.Севастополь, "Ревущие турбины" м.Київ, "Energycity" м.Славутич.

Конкурс проходив в 3-ри етапи: Привітання, Фоторозминка та Стем.

Після першого конкурсу "Привітання" команда КВН "Перли з полісся" набрала максимальну кількість балів (30 балів), тобто всі судді показали нашим перлам 5-ки.



В конкурсі "Фоторозминка" наша команда набрала 29 балів і після двох конкурсів розділяла 3-тє місце з командою "Містер і місіс Шмідт" м.Жовті Води.

В фінальному конкурсі "С ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Конкурс наукових доповідей серед молодих працівників ДП НАЕК «Енергоатом» пройшов у Києві 15 березня. Участь у ньому взяли представники відокремлених підрозділів Компанії, які раніше стали переможцями та призерами першого етапу конкурсу, який проходив безпосередньо на підприємствах. Рівненську атомну електростанцію представляли інженер ЕЦ Олександр Пчелінцев, інженер СНРтаПЕ Олександр Кратік та начальник зміни хімцеху Анатолій Тихомиров. Приємно, що саме наші колеги завоювали на конкурсі призові місця. Олександр Пчелінцев став переможцем за виробничим напрямком, а Олександр Кратік посів почесне друге місце за профспілковим. Зауважимо, що перемога О.Пчелінцева – це четверта поспіль перемога представників РАЕС на конкурсі.



Вітаємо наших призерів та пропонуємо до вашої уваги коротке інтерв’ю, в якому молоді люди поділилися своїми враженнями від конкурсу та рецептами успіху.

Поділіться враженнями від конкурсу. Що допомогло перемогти? На чому робил ... Читати далі »
Переглядів: 640 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Ви любите і цінуєте своє місто? Мрієте зробити його кращим? Готові докласти до цього посильні зусилля? Переконані, що будь-які зміни варто починати з себе?.. Тоді приходьте 27 квітня на 12 годину до дитячого містечка, що в центрі міста (біля банку «Аваль»).

З року в рік з приходом тепла на майданчику збирається багато дітей. На сьогоднішній день дитяче містечко розписане різними нецензурними написами, промовистими графіті, номерами телефонів, серед яких, можливо, можна знайти й контакти своїх знайомих чи дітей… Бавлячись на майданчику, дітям часто-густо доводиться вивчати абетку, лексику й знайомитися з «правдою життя» саме з написів, побачених на стінах.

Усім, хто зголоситься допомогти, будуть надані рукавички та весь необхідний інвентар.

Повірте, що спільними зусиллями можна досягти багато чого. Бо що може бути кращим за щиру дитячу посмішку і вдячний погляд?

Давайте разом зробимо один із куточків міста чистішим!
Переглядів: 545 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Щорічний відкритий конкурс молодих вчених та енергетиків цього разу був присвячений 50-й річниці Міністерства енергетики і вугільної промисловості України. Участь у ньому взяли понад 100 науковців і практиків із 15 регіонів України та 16 вищих навчальних закладів, в тому числі 20 молодих працівників енергетичних підприємств та 20 наукових співробітників. Серед них і працівники Рівненської АЕС.

Нагородження переможців та призерів конкурсу пройшло 11 квітня 2013 року у залі Вченої ради НТУУ «Київський політехнічний інститут».

Інженер з ремонту ІІ категорії дільниці АРТЗС цеху теплової автоматики та вимірювань РАЕС Олександр Лавренчук отримав диплом лауреата другого степеня у номінації "Атомна енергетика” серед молодих енергетиків. Він підготував роботу на тему «Забезпечення стійкості алгоритмів автоматичного регулювання витрат у активних САОЗ реакторів ВВЕР». Олександр працює на РАЕС з 2009 року. Має два дипломи з відзнакою Севастопольського університ ... Читати далі »
Переглядів: 536 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Учетверте поспіль перемогу на конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників ДП НАЕК «Енергоатом» здобув представник Рівненської АЕС.

Інженер електричного цеху РАЕС Олександр Пчелінцев вчергове підтвердив високий рівень підготовки рівненських атомників. Його доповідь на тему «Паралельна робота основного та резервного трансформаторів власних потреб блоків з реакторами ВВЕР-1000» стала найкращою серед дев’яти робіт за виробничим напрямком. Ще один представник Рівненської АЕС – інженер служби надійності ресурсу та продовження експлуатації Олександр Кратік посів високе друге місце за профспілковим напрямком з доповіддю «Інформаційне забезпечення прозорої роботи первинної профспілкової організації ВП РАЕС».

Фото із сайту ДП НАЕК "Енергоатом"

Варто зауважити, що Олександр Пчелінцев і Олександр Кратік не вперше беруть участь у конкурсі і уже показували високі результати. У 2010 році О.Кратік посів перше місце ... Читати далі »
Переглядів: 618 | Додав: omrnpp | Дата: 11.06.2013 | Коментарі (0)

Форма входа
Календар новин
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі ОМ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz