П`ятниця, 29.03.2024
ОМ РАЕС
Меню сайта
Наше опитування
Ви закохані?
Всього відповідей: 67
Головна » 2012 » Червень » 18 » Відкритий чемпіонат РАЕС з велосипедного триборства!!!
Відкритий чемпіонат РАЕС з велосипедного триборства!!!
14:46
24 червня до Дня молоді у Кузнецовську пройде Перший відкритий чемпіонат Рівненської АЕС з велисопедного триборства.Організатор турніру - Організація молоді ППО ВП РАЕС за підтримки адміністрації та профспілкового комітету.


У програмі змагань:крос-кантрі, велоспринт та вправи на майданчику.Запрошуємо до участі всіх охочих.

 Реєстрація з 11:00 до 13:00 на міському пляжі.

Змагання з велоспринту розпочнуться о 15:00 на стадіоні ЗОШ №3.
 Положення про проведення змагань

За довідками звертатися за телефоном: (067) 983-23-62 (Максим).
Просмотров: 1647 | Добавил: horobynka | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 161 2 »
15 Bayker  
0
Хочу подякувати Максиму за ідею... і за організацію ОМ РАЕС. Призові місця достались поправу... Вітаю Олександра з 1 місцем! - який був на голову попереду НАС, та поставив нам планку до якої треба ще прагнути!!! І хлопців з БМХ які дійсно молоді та завзяті... і поправу вибороли 2 та 3 місце завдяки фізичній підготовці!!!

16 dArk  
0
На скільки я розумію на БМХ зайняв 3 місце. Друге на двухподвісі.

14 dArk  
0
Дякую організаторам Максиму та ОМ РАЕС за чудово проведений час, та за ціні подарунки. Також дякую учасникам, з якими приємно провели час. Здивували мене БМХ-тери, навіть була думка що мене обійдуть за рахунок 3-го етапу КК дистанція виявилась нормальною як для першого разу, я чомусь думав що вона буде занадто короткою. Кількість учасників та вболівальників також вистачало, думаю що на наступний раз можна буде більше учасників залучити.

Скіньте фото/відео на e-mail: ljannadarkl@gmail.com
Хто бажає разом кататись може скинути свій номер в ПМ, буду повідомляти смс-кой про виїзди. Також про покатушкі можна знайти інформацію в цій темі http://www.4bloka.com/forum/50-veloturizm/360-velosipednye-progulki

13 horobynka  
2
Дорогі друзі! В оголошенні не дарма вказано телефон для довідок. Це номер ініціатора та організатора турніру Максима. Від нього ви зможете дізнатися більше, ніж написано в афіші. Контактні телефони є також у Положенні. Телефонуйте, ставте запитання, висловлюйте пропозиції. Усе буде взято до уваги і враховано при організації наступних змагань. Організація молоді відкрита для спілкування. Нам потрібні активні. ініціативні люди з хорошими ідеями та конкретним баченням, як їх втілити в життя. Для початку, приїжджайте на змагання. Гадаю, усе пройде добре.

11 dArk  
2
Проїдемо як є, а там побачимо + та -. Я сподіваюсь що гонка відбудеться за любої погоди.

10 dArk  
0
Я можу проїхатись розклеїти афіші. Де їх можна взяти?

Зазвичай в КК (крос кантрі) організовують масовий старт, що дозволяє провести гонку за 1.5-2 години.

9 horobynka  
2
AlexS! Оголошення про Відкритий чемпіонат РАЕС з велосипедного триборства можна побачити також на доволі популярному у нашому місті сайті 4bloka.com. Крім того, ми розраховуємо на підтримку зацікавеної молоді. З уст в уста інформація, буває, передається не гірше. ніж через розклеєні по зупинках оголошення. Однак, Ваші зауваги і пропозиції обов'язково врахуємо. Тим паче. що це перший чемпіонат.
Щодо вікового обмеження для учасників: чемпіонат проводиться до Дня молоді, тому логічно, що запрошуємо до участі саме молодь. Подивитися і повболівати можуть прийти усі охочі цілими сім'ями. Чекаємо! Перший вид змагань крос-кантрі (1,5 км ґрунтовими дорогами в лісопосадці вздовж вул. Станційної в р-ні телевежі) розпочнеться о 14:00.

8 omrnpp  
0
Положення про проведення змагань
http://www.4bloka.com/images_....iyi.doc

7 omrnpp  
0
Афіша на сайті 4 блока!!!

http://www.4bloka.com/news....va.html

6 omrnpp  
0
AlexS чому ви так сприймаєте все негативно? Є люди які хочу щось зробити для молоді міста, а ви одразу негативно описуєте захід. На пропозицію допомогти ВИ відмовляєте. Людина яка організовує не отримує за це ніякі кошти... її як мінімум треба підтримати морально, що вона на правильному шляху при можливості допомогти організувати.
Далі пишете не існуючі проблеми: "Запрошуєте всіх бажаючих, крім дітей. А чому дітям не можна прийти подивитись?" діти на велику не гірше катаються, просто зробіть якісь вимоги до велосипеда, віку, шолома, тощо, якщо потрібно. Запрошуємо прийняти участь усіх бажаючих (ставимо ставку на молодь) логічно, що заходи до дня молоді мають бути саме для молоді. На рахунок подивитись то в нас вільна країна ми не вправі комусь забороняти дивитись захід, будь то діти чи люди похилого віку.
dArk пропонує не погані речі, видно людина аналізувала і думала про проведення такого формату заходу в місті.
Змагання розпочнуться о 15:00 згідно програми проведення святкування ДНЯ МОЛОДІ. І якщо буде траса більшою ніж 1.5 км (або учасників буде більше 30 ) то ми с першого єтапу не виїдем до ночі.... І як результат знову будуть винні організатор. Не один хто давав поради не визнає, що дав недоречну пораду. Будьте терплячі. Приїзджайте приймайте участь. Після заходу можем зібратись обговорити всі "+" та "-" і на наступний рік зробимо з Вашою допомогою гарне свято молоді!

12 AlexS  
-2
Шановний! захід я не спиймаю негативно, честь і хвала цій людині, навпаки підтримую, мінус організації даного заходу, і я готовий допомогти (пришліть мені на електронну пошту файл я розклею). А от дуже обурюють такі відповіді оргів:
1) "Наше оголошення можна побачити на офіційному сайті ОМ РАЕС (що є логічним)!!!" - немає слів.
2) "Якщо є бажання допомогти в організаторстві будь-ласка можу роздрукувати в чорно-білому варіанті н-кількість примірників, а Ви росповсюдите по жителям міста!" - я допоможу розклеїти оголошення і навіть в майдан оголошення можу подати, але я думав в ОМ достатньо людей для організації таких заходів.
3) "Виж самі даєте відповідь, а потім задаєте питання на свою відповідь!!!" - людина брала участь у подібних змаганнях, а ви її відшиваєте.
4) "Далі пишете не існуючі проблеми:...." - це була не проблема а запитання яке я процетував з першого поста, а відповіді на нього не було (читайте уважніше, і сприймайте критику адекватно).
Також дуже обурює те, що дуже багато подібних заходів проходить у нашому місті, але про них знають лише ті хто проходить через першу прохідну та заходить на сайт ОМ, або дізнаєшся про захід від місцемих ЗМІ тому що він вже відбувся, дуже сумно!

5 AlexS  
-2
Ще раз повторюю: ваш сайт не користується великою популярністю, про що свідчать вами виставляні лічильники відвідування сайту, отже про змагання знає дуже мало людей, з цього випливає що кількість учасників змагань буде також меншою ніж могла би бути... так що щорічним змаганням не бувати !!! на рахунок ви роздрукуєте а я розклею: а давайте навпаки, організовуєте?!.. то організовуйте.
Тако ж гарне запитання у dArk "Запрошуєте всіх бажаючих, крім дітей. А чому дітям не можна прийти подивитись?" діти на велику не гірше катаються, просто зробіть якісь вимоги до велосипеда, віку, шолома, тощо, якщо потрібно.

1-10 11-14
Добавляти комментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz