Четвер, 28.03.2024
ОМ РАЕС
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Организация Молодежи » Різне » VII молодіжний форум активістів Організації молоді Атомпроіс (КВК і наші "Перли з полісся")
VII молодіжний форум активістів Організації молоді Атомпроіс
omrnppДата: Вівторок, 07.10.2008, 22:54 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 70
Репутація: 0
Статус: Offline
Пропоную тут обговорити все, що стусується форуму, а також КВК...
 
BaykerДата: Вівторок, 07.10.2008, 23:02 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Проверенные
Повідомлень: 56
Репутація: 0
Статус: Offline
Санаторій Десна - гарний відпочинок
В заповідному куточку, на березі Десни, близько 90 км. від м. Київ, серед соснового бору поруч з луками та озерами Вас привітно очікує "Санаторій Десна". Свіже повітря, тихі плеса красуні Десни, її чиста вода і піщані пляжі, аромат лугових квітів та трав, цілюща мінеральна вода, яка за своїми властивостями ідентична мінеральним водам таких знатних курортів як Єсентуки -16 та Стара Руса сприяють якісному лікуванню та відпочинку.

Проживання: 2-3 місні номера зі всіма зручностями, номера класу "напівлюкс" та "люкс".

До послуг відпочиваючих: зал лікувальної фізкультури, укомплектований спец обладнанням та спортивним інвентарем, бібліотека, кіноконцертний зал та дискотека, більярд, магазин-бар, спортмайданчик, ігрова кімната для дітей, відео зал, комп’ютерний зал, також працює сауна. Взимку є прокат лиж та ковзанів, влітку працює пляж санаторію на р. Десна під наглядом інструкторів з плавання, прокат човнів та водних велосипедів. Любителі відпочивати на природі можуть рибалити, збирати ягоди, та горіхи в лісі, подорожувати на велосипедах, взятих напрокат. Для бажаючих проводяться екскурсії по історичним місцям древнього Чернігова, кожного заїзду проходять концерти артистів театрів області, м. Чернігова. Кожного дня проводяться конкурси, ігри, спортивні змагання...

http://www.desna.org/

Додано (08.10.2008, 00:02)
---------------------------------------------
Катання на квадроциклах
09.07.2008р.

Санаторій "Десна" пропонує своїм відвідувачам додатковий відпочинок - катання на квадроциклах по пересічній місцевості. Спробувавши одного дня себе як пілота, Ви обов'язково станете прихильником цієї техніки.

Легкий, швидкий та маневрений, на квадроциклі Ви зможете отримати заряд позитивних емоцій і незабутніх вражень! Викид адреналіну і неповторні відчуття гарантовані! Якщо Ви ніколи не сиділи за кермом квадроцикла, під керівництвом дослідного інструктора ви пройдете інструктаж по техніці безпеки і набудете первинних навичок їзди на квадроциклі.

Вартість - 250 грн/год.

Думаю що техніка не скоро буде в СТРОЮ!!! .... biggrin думаю хто хотів покататись, а саме хто катався знає про що Я))))


Если хочешь избежать критики ничего не делай, ничего не говори, и будь никем! (с)

 
mamayДата: Неділя, 12.10.2008, 18:57 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Репутація: 1
Статус: Offline
Команда КВК ЧАЕС одностайно вважає команду Рівненської АЕС однією з кращих команд 3-го конкурсу та головним претендентом на приз глядяцьких симпатій. На відміну від більшості команд, РАЕС продемонструвала великий прогрес у порівнянні з попередніми роками. Зичимо вам не зупинятись на досягнутому та випробувати сили в російському "Осінньому Максимумі". Цим треба зайнятись терміново через О.Хоміча.
 
AngelДата: Неділя, 19.10.2008, 01:39 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 35
Репутація: 2
Статус: Offline
А я на форумі не була))) але назва команди мені дуже сподобалась))) Назва містить 2 змісти)) 1) Перли з полісся= перлини з Полісся 2) Перли з полісся= ішли аж з Полісся)))))
Я чесно кажучи спочатку на 2 варіант подумала))))))))))))) Хоча хто його знає який правильний ... biggrin Може хтось підкаже???!!! surprised
 
dgoonДата: Неділя, 19.10.2008, 22:16 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Янголе, ви маєте рацію!!! Другій варіантдо нас ближче!! Бо ми все перли з нашого Полісся і навіть гарбузи на наше свято, яке ми там робили!!!!! І також ми є перлини!!!!
 
Форум » Организация Молодежи » Різне » VII молодіжний форум активістів Організації молоді Атомпроіс (КВК і наші "Перли з полісся")
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz